ONS CONCEPT

Louisette is een speciale ‘concept store’ waar het accent wordt gelegd op trendy en betaalbare fashion artikelen zoals kleding, schoenen, juwelen en accessoires.

Het assortiment wordt verder aangevuld met leuke en eigentijdse indoor en outdoor artikelen en leuke gadgets.

ONZE PRODUCTEN

De inkopers van Louisette gaan zowel nationaal als internationaal op zoek naar de leukste fashion en indoor- en outdoor artikelen welke ze samen brengen in een mooie trendy ‘concept store’.

Een sterke troef is dat de collecties periodiek worden aangevuld en worden veranderd rekening houdende met de zeer vaak wisselende trends op de markt.

ONZE VISIE

Louisette heeft het DNA van een familiale onderneming en onderneemt en participeert op een innoverende manier in sterke fashion en indoor en outdoor concepten.

Door het samenbrengen van mensen en middelen creëren wij een toegevoegde waarde en streven we ernaar voor ons team en de klanten een creatieve meerwaarde te realiseren.

De verschillende winkels/filialen werken volgens dezelfde ethiek en zijn optimaal op elkaar afgestemd en er wordt gestreefd om de klanten een service te bieden welke ze verdienen.

Wij krijgen nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken …. Daar gaan en staan we voor !