Retourneren

RETOURBELEID

klik hier om een retour aan te melden.

 

Beslis je binnen de 14 dagen na aankoop dat je een item wilt retourneren of omruilen? Gelieve deze terug te sturen naar het volgende adres:

 

Louisette Lier 

Antwerpsestraat 43, B-2500 Lier

 

-Items buiten de termijn van 14 dagen na aankoop worden niet aanvaard-

 

Gelieve een kleine opmerking toe te voegen aan je zending met vermelding van bestelnummer, adres en of je een terugbetaling of ruiling van je aankoop wenst.

 

ARTIKEL RUILEN

Wens je je artikel in te ruilen voor een ander artikel of maat, vermeld het artikel of de maat die je in ruil wenst te ontvangen.

Enkel items die nieuw, ongebruikt en met alle bijhorende tags worden geretourneerd worden geaccepteerd. Voldoet je retourzending niet aan eerst vermelde eisen, zal het pakje naar jouw worden teruggestuurd.

 

TERUGBETALING

 

Zodra uw retour is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we je een e-mail om je op de hoogte te stellen van je terugbetaling. Vervolgens wordt je teruggave verwerkt en wordt een tegoed terug gestort via dezelfde betaalmethode als de oorspronkelijke bestelling betaald werd.

Heb je nog vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet om contact op te nemen via info@louisette.be, we helpen je graag verder.